19
februari
2024

Waar gaat het over?

Tijdens de voorstelling "De C.O.M. Draait Door..." worden 2 voorstellingen op 1 avond opgevoerd, het publiek krijgt beide voorstellingen te zien. Maar welke voorstellingen krijgt het publiek te zien?

"Grimms Probleem"

De beroemde sprookjesschrijver Jacob Grimm nodigt al zijn sprookjesfiguren uit om naar hem toe te komen. Als iedereen gearriveerd is, wordt al snel duidelijk dat de aanleiding van deze uitnodiging alles behalve gezelligheid is. Er is namelijk een groot probleem. De sprookjesfiguren moeten aan de slag om dit probleem op te lossen, anders zijn de gevolgen niet te overzien. En het is dus maar de vraag of alles nog goed komt in dit sprookje. Maar is dit eigenlijk wel een sprookje? 

Auteur: Lisette Leenders

Regie: Peggy Brummans

"Een Verknipte Date"

Het is avond in een hippe bistro. Annelies, een naïeve maar dominante vrouw zit aan een tafel met haar onzekere collega Jim. Ze hebben als verjaardagsverrassing een blind date geregeld voor hun vriendin Margôt. Gooit de ober roet in het eten of heeft date Rolf daar zelf de hand in gehad?

Wat hij, door zijn gekonkel, in elk geval niet meer in de hand heeft, is zijn huwelijk: 

Rolf en Hester zijn al jaren getrouwd, maar de vonk tussen hen lijkt langzaam te doven. Vooral doordat Rolf op zijn werk beschuldigd is van het lastig vallen van een stagiaire. 

De komst van een “thuiskapster” die Rolf op uiterst onprofessionele wijze met schaar en scheermes te lijf gaat, leidt echter tot verrassende nieuwe inzichten!

Auteur: Karin Zweers

Arrangement en Regie: Bertine van Heugten

vereniging
Delen:
Privacy Verklaring
Contact
Kaartjes
Facebook
© 2024 Culturele Ontspanning Meijel
Met ♥ gemaakt door Loeihard