20
februari
2023

‘Ik ben Alexander’ eindelijk van de plank, op de planken.

We waren er helemaal klaar voor: 28 maart 2020 zou de première zijn van de unieke theaterproductie ‘Ik ben Alexander’. Maar Corona stak er een stokje voor en het werd echt een drama! 

De draad is weer opgepakt en met meer energie dan ooit zijn toneelspelers, muzikanten, dansers, kunstenaars en alle anderen weer aan de slag om het tot een spectaculaire ervaring voor ons publiek te maken. 

‘Ik ben Alexander’ is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Chris McCandless, ook bekend van de film Into the Wild. Het is een verhaal over opgroeien in een problematisch gezin, de wereld ontdekken en je eigen keuzes maken. Maar ook over liefde, vrijheid en natuur. 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

‘We zien de tijd dat ‘Alexander’ op de plank heeft moeten liggen als kans, om het nóg mooier te maken’, aldus Lisette Leenders, de regisseur. Er is nu extra tijd om finesses aan te brengen en nieuwe dingen uit te proberen. Een ander nieuwtje is dat de interviews die Irma in de aanloop naar de première van ’20 maakte, nu in de moderne vorm van podcasts zijn gegoten. Via de socials kun je nu live meeluisteren met een aantal van de meer dan 100 betrokkenen bij dit project. De eerste podcast is geplaatst op 29 januari en op elk moment terug te luisteren via youtube. 

Expo en ticketverkoop

Het rockfonisch drama bestaat uit toneel, dans, live muziek en projecties. De voorstellingen zijn 2,3,9 en 10 juni om 20.00u. en 11 juni om 14.30u. te zien in gemeenschapshuis d’n Binger in Meijel. Tickets zijn online te koop vanaf maandag 27 februari via www.toneel-meijel.nl Vanaf deze dag start ook Ik ben Alexander | de Expo. Deze is vrijblijvend te bewonderen in de openbare gang van d’n Binger van 27 februari tot en met 11 juni. Twaalf plaatselijke kunstenaars hebben geïnspireerd door het verhaal van Chris een kunstwerk gemaakt, ieder in zijn eigen discipline. Variërend van acryl of foto op doek tot glaskunst, handwerk en multimedia. 

In gemeenschapshuis d’n Binger vindt ook fysieke kaartverkoop plaats op maandag 6 maart en maandag 3 april van 19:00u. tot 21:00u. en zaterdag 13 mei van 10:00u. tot 12:00u. 

Oude tickets van 2020 heeft u destijds kunnen inwisselen en zijn nu niet meer geldig. 

Laat u verrassen, door alweer een totaal nieuwe productie van toneelvereniging C.O.M. in samenwerking met andere Meijelse verenigingen en creatievelingen uit de regio. 

ik-ben-alexander
Delen:
Privacy Verklaring
Contact
Kaartjes
Facebook
© 2024 Culturele Ontspanning Meijel
Met ♥ gemaakt door Loeihard